Autoturism căutat în Italia depistat la PTF Turnu

Publicat de actualitati-arad in 07 Mar, 2016 | Parerea ta

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Turnu – I.T.P.F. Oradea au depistat un autoturism Audi TT, în valoare de 25.000 de euro, căutat de autorităţile italiene, pe care un cetăţean maghiar îl transporta pe platformă.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul maghiar Zoltan M., în vârstă de 39 de ani, conducând o autoutilitară înmatriculată în Ungaria. Pe platformă, acesta transporta un autoturism marca Audi TT, înmatriculat în Italia, pentru care a prezentat un cerificat de înmatriculare şi un contract de vânzare-cumpărare.

În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că autoturismul de pe platformă figurează ca “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile italiene. Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că maşina era căutată de catre autoritati, el având doar rolul de a o transporta pe platformă.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 25.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de tăinuire şi uz de fals.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare