Ziarul electronic al arădenilor

Autoturism căutat în Italia, depistat la frontieră

IMG_4263Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac – Nagylak au depistat un autoturism marca Mercedes Benz CLK, căutat de autorităţile din Italia, pe care un cetăţean român intenţiona să-l introducă în ţară.

În data de 09.06.2016, ora 23.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac –Nagylak, s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră pentru intrarea în România cetăţeanul român Petrica A., în vârstă de 42 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes Benz CLK, înmatriculat în Italia.

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru autoturismul în cauză un certificat de înmatriculare emis de autorităţile italiene, un certificat de proprietate şi un contract de vânzare-cumpărare.

În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că autoturismul figurează ca “bun pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Italia în 02.01.2015.

Faţă  de  cele constatate, şoferul a declarat că mijlocul de transport nu îi aparţine, fiind rugat de o cunoştinţă să îl conducă din Italia până în România. Ulterior, la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac s-a prezentat şi proprietarul maşinii, Viorel Z., care a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că maşina este căutată de autorităţi şi că a achiziţionat-o la un cetăţean italian, contra sumei de 2000 euro.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor, iar in cauză poliţiştii de frontieră  efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de S.T.P.F Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.