Autoturism căutat în Elveţia, depistat la PTF Nădlac

Publicat de actualitati-arad in 01 Mar, 2016 | Parerea ta

Mercedes%203Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Nădlac au depistat un autoturism marca Mercedes, căutat de autorităţile din Elveţia.

În data de 29.02.2016, ora 05.25, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul bulgar Dobri V., în vârstă de 43 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes înmatriculat în Elveţia.

La solicitarea lucrătorilor noştri, şoferul a prezentat la control documentele maşinii, respectiv un certificat de înmatriculare emis de autorităţile elveţiene şi o asigurare tip carte verde eliberată de autorităţile bulgare.

În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că autoturismul figurează ca “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile elveţiene.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare