Autoturism căutat în Germania, depistat la PTF Nădlac

Publicat de actualitati-arad in 11 Mar, 2016 | Parerea ta

Vito%201%20BLURATPoliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Nădlac au depistat un autoturism marca Mercedes, căutat de autorităţile din Germania, pe care un cetăţean român intenţiona să-l introducă în ţară.

În data de 10.03.2016, ora 08.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român Iulian Marius D., în vârstă de 24 de ani, din jud. Constanţa, conducând un autovehicul marca Mercedes Vito înmatriculat în Germania.

La solicitarea lucrătorilor noştri, şoferul a prezentat la control documentele maşinii, respectiv un certificat de înmatriculare emis de autorităţile germane.

În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că autovehiculul era căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile germane la data de 07.03.2016.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că împreună cu un coleg, pasager în autovehicul, a plecat să-şi viziteze rudele din România şi nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul este semnalat furat.

Autoturismul în valoare de aproximativ 45.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de S.T.P.F Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare