Autoturism Audi A4 căutat în Italia, depistat la P.T.F. Nădlac II

Publicat de actualitati-arad in 25 Aug, 2016 | Parerea ta

Audi%20blu%201Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac II –Csanadpalota au depistat un autoturism marca Audi A4, în valoare de peste 5.000 euro, căutat de autorităţile din Italia.

În data de 24.08.2016, ora 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român P.E, în vârstă de 32 de ani, conducând un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Germania.

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru autoturismul în cauză certificatul de înmatriculare, asigurare tip carte verde si cartea de identitate a maşinii, toate documentele fiind emise de autorităţile din Germania.

În urma verificărilor s-a constatat că autoturismul figura în baza de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de Italia în data de 16.08.2016.

Autoturismul, cu o valoare de piaţă de peste 5.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Arad până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de S.T.P.F. Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare