Ziarul electronic al arădenilor

Autospecială pentru ISU Arad, din bani europeni

comunicat presaConsiliul Judeţean Arad se numără printre beneficiarele proiectului „Achiziţionare  echipamente specifice pentru îmbunătăţirea capacităţii şi calităţii sistemului de intervenţie în situaţii de urgenţă şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi a primului ajutor calificat, în Regiunea 5 Vest”.

Acest proiect se află în faza a treia – şi ultima – de implementare.

„Avem o preocupare deosebită pentru dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Datoria noastră, ca administraţie, este să punem oamenii, ca principali beneficiari ai proiectelor noastre, iar sănătatea, respectiv intervenţiile în situaţii de urgenţă sunt prioritare”, a declarat Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad.

În urma acestui proiect, ISU Arad a fost dotat cu o „Autospecială pentru lucrul cu apă şi spumă”, în valoare de 829.270 lei.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *