Autobuze cu muncitori, implicate în accidente

Publicat de actualitati-arad in 03 Dec, 2014 | Parerea ta

333Două autobuze care transportau muncitori spre Zona Industriala Vest din Arad au fost implicate, miercuri dimineața, în accidente de circulație, fără a fi înregistrate victime în stare gravă.

Cele două autobuze aparțin aceleași companii și efectuau curse de transport pentru muncitori spre Zona Industrială Vest a municipiului Arad.

Unul dintre accidente a avut loc pe DN 7 Pecica-Arad, în zona Hanului de la Răscruce. Din primele cercetări rezultă că un autoturism a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de autobuz, iar apoi s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Un echipaj de descarcerare al SMURD a intervenit pentru eliberarea şoferului din maşina distrusă.

Muncitorii din autobuz nu au fost răniți, dar șoferul autoturismului a suferit răni ușoare și a fost transportat la spital.

Cel de al doilea accident s-a produs tot pe DN 7, în apropiere de Zona Industrială a municipiului, unde un alt autobuz care transporta muncitori a fost lovit de un autoturism Logan, care a intrat pe contrasens. În urma impactului a fost avariat autoturismul.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili condiţiile în care s-au produs cele două accidente în care au fost implicate autobuze care transportau muncitori.

332211

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare