Ziarul electronic al arădenilor

Aurel Mariș (Săvîrșin): „Este inuman ca oamenii să se trezească la ora 4 să facă naveta la serviciu”

scheau-marisCandidatul PNL la primăria comunei Săvîrșin, Aurel Mariș, a decis să își depună candidatura pentru a face echipă cu viitorul președinte al Consiliului Județean, Iustin Cionca.

„Avem acum șansa să fim împreună cu cei care conduc județul și să realizăm câteva proiecte esențiale pentru Săvîrșin. La noi în comună nu s-au făcut prea multe, se simte izolarea”, spune Aurel Mariș. În opinia sa, puținele lucrări din Săvârșin nu pot fi considerate realizări, mai degrabă accentuează lipsurile administrației locale PSD.

„Le cer cetățenilor să mergem împreună în următorii patru ani. Am proiecte ambițioase și importante pentru Sărvîrșin. Cea mai mare problemă este că oamenii trebuie să se trezească la 3,30-4 dimineața să facă naveta la locul de muncă, la Arad, Lipova sau la Deva. Este inuman!

Eu voi aduce la primărie o echipă pentru fonduri europene, voi crea condiții pentru investitori! Nu cred că nu există soluții, cred mai degrabă că Săvîrșinul nu este condus de oamenii potriviți care să le găsească și să le implementeze. Lucrurile merg din inerție în comună, de aceea susțin schimbarea.

Tinerii sunt foarte importanți în proiectul meu administrative. Cu prioritate vom investi în dotarea școlilor, în grădiniție, într-un parc cu loc de joacă pentru copii”, a accentuat Aurel Mariș.

Candidatul PNL la primăria comunei Săvîrșin susține că în discuțiile sale cu viitorul președinte al Consiliului Județean, Iustin Cionca, s-a convenit ca la Săvîrșin să fie centrul unei microregiuni de dezvoltare. Asta înseamnă resurse pentru dezvoltarea micilor afaceri și pentru ca meșteșugarii locali să poată trăi din realizarea produselor tradiționale și artizanale.

Aurel Mariș spune că în comuna Regelui Mihai există o gândire de dreapta, pe care în calitate de primar o va pune în valoare.

„Aici sunt oameni demni, verticali, care au învățat de la viață să se descurce din propriile lor resurse, cu credință în Dumnezeu și cu respect față de valorile tradiționale ale familiei. Cu susținerea politică necesară vom reuși să schimbăm în bine comuna. Doar cu PNL, Săvîrșinul este puternic și cetățenii săi respectați”, conchide Aurel Mariș.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.