Au început primele probe ale Concursului Internațional de Canto „Alexandru Fărcaș”

Publicat de actualitati-arad in 09 Sep, 2015 | Parerea ta

CONCURSMiercuri dimineață, în sala festivă a Liceului de Arte Arad, a avut loc deschiderea celei de a doua ediții a Festivalului Internațional de Canto „Alexandru Fărcaș”, organizat de Filarmonica de Stat Arad.

În competiție s-au înscirs 15 concurenți care, pe parcursul a trei zile, își vor demonstra abilitățile tehnice și talentul în fața juriului format din mari personalități ale muzicii: Hasmik Papian (președintele juriului), Erdenetuya Balgansuren (Mongolia, membru), Ushev Stanislaw (Bulgaria, membru), Mircea Sâmpetrean Mircea (membru), Constantin Rîpă (membru).

Probele se vor desfășura până în ziua de vineri, 11 septembrie, la Liceul de Arte, iar Finala și Gala laureaților vor avea loc în sala mare a Teatrul Clasic Arad, sâmbătă, 12 septembrie, respectiv duminică, 13 septembrie 2015, de la ora 19.00.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Filarmonica de Stat Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare