Au fost lansate invitațiile pentru Topul Firmelor 2014

Publicat de actualitati-arad in 30 Sep, 2015 | Parerea ta

PozaCamera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în 23 octombrie 2015, cea mai așteptată gală a mediului de afaceri arădean: Topul Județean al Firmelor.

S-au lansat deja invitațiile de participare pentru societățile care se clasează pe locurile 1-10 ale clasamentului Topul Firmelor, iar activitatea de organizare a ceremoniei de decernare a premiilor este în plină desfășurare.

„Anul acesta evenimentul Topul Firmelor va avea un impact deosebit, dată fiind și aniversarea a 25 de ani de la reînființarea Camerei de Comerț din Arad. Va fi un moment deosebit pentru instituția noastră, precum și pentru reprezentanții mediului de afaceri arădean și pentru toate personalitățile de marcă care au sprijinit de-a lungul timpului instituția camerală din Arad”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad.

Topul Firmelor se întocmește după o metodologie unitară la nivel național care implică utilizarea unui program complex, bazat pe indicatorii financiari din bilanţul contabil depus de firme conform cu Directivele Europene, furnizat de Ministerul Finanţelor Publice pentru anul anterior.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare