Au fost aprinse beculețele în brazii de Crăciun din centrul Aradului

Publicat de actualitati-arad in 05 Dec, 2014 | Parerea ta

IMG_6121GALERIE FOTO Instalațiile de lumini din cei doi brazi de Crăciun amplasați în fața Palatului Administrativ din Arad au fost aprinse, vineri seara, în cadrul unei festivităţi la care au fost prezenți sute de copii.

Înainte de aprinderea luminilor în cei doi brazi, pe scena din centrul orașului au fost prezenți componenții ansamblului folcloric „Zărandul” de la Palatul Copiilor, coordonat de Vasile Peri, care au susținut un program de cântece și dansuri populare.

Apoi, pe scenă a urcat primarul Aradului, Gheorghe Falcă, însoțit de Moș Nicolae, dar și de viceprimarul Cătălin Ţițirigă și câțiva consilieri locali.

La finalul unei numărători inverse, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a apăsat butonul telecomenzii, fiind aprinse instalațiile de lumini din cei doi brazi.

Brazii amplasaţi anul acesta în faţa Palatului Administrativ au fost aduşi din Munţii Apuseni, au 15 metri înălţime şi au fost împodobiţi cu sute de globuri, beteală şi mii de beculeţe.

După festivitatea de aprindere a beculeţelor, pe scena din faţa Palatului Administrativ au urcat trupele Baby Star 1 şi 2 de la Palatul Copiilor, care au prezentat momente de dans modern şi dans sportiv.

De asemenea, în holul Palatului Administrativ copiii prezenți la evenimentul de vineri seara au primit pachete cu dulciuri şi suc.

În centrul Aradului a ajuns, vineri seara, şi tramvaiul lui Moş Crăciun, care va transporta în această perioadă grupurile de copii, pe trasee din municipiul Arad.

Tramvaiul a fost condus de un vatman costumat în Moş Crăciun.

Următorul eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă va fi organizat în faţa Palatului Administrativ în 7 decembrie, când orchestra şi soliştii ansamblului „Rapsozii Zărandului”, coordonaţi de maestrul Petrică Paşca, vor susţine un spectacol de colinde.

text&foto: actualitati-arad.ro

CITITI SI: Un milion de beculeţe iluminează Aradul de sărbători

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare