Ziarul electronic al arădenilor

Atenționare Salvamont. „King of the Hill“ – Hard Enduro 2017

Sâmbătă, 8 aprilie 2017, în intervalul orar 9.30 – 18.00, în arealul localităților Ghioroc, Cuvin, Covăsînț, Siria și Agrișul Mare și Păuliș, și duminică, 9 aprilie 2017, în intervalul orar 9.30 – 15.00, în arealul localităților Ghioroc,Cuvin și Păuliș, în zona de vest a Munților Zărand, se va organiza competiţia de Hard Enduro “King of the Hill”.

Având în vedere faptul că traseele de concurs vor traversa majoritatea potecilor turistice din zonă, rugăm toate persoanele care doresc să parcurgă unul din traseele marcate din zonă să acorde o atenţie sporită participanţilor la concurs!

În cazul semnalării producerii unor accidente vă rugăm să apelaţi la numărul unic de urgenţă 112 sau la Dispeceratul Naţional Salvamont 0-SALVAMONT. Apelul se iniţiază formând pe telefonul mobil tastele corespunzătoare cifrei 0 si literele, s a l v a m o n t (0-725826668).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Serviciul Public Judeţean Salvamont-Salvaspeo Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *