Atenție șoferi! Se modifică circulația în centrul Aradului

Publicat de actualitati-arad in 03 Jun, 2014 | Parerea ta

aradCirculația rutieră în zona centrală a municipiului Arad va fi modificată ca urmare a unor lucrări care se vor executa la rețelele de apă și canalizare, în perioada 4 iunie – 15 septembrie.

Compania de Apă Arad anunţă că, începând cu data de 4 iunie, se vor executa lucrări de reabilitare la conductele de apă şi și canalizare pe străzile 1 Decembrie 1918 şi Decebal din zona centrală, dar şi la conducta de apă de pe strada Ghioceilor din cartierul Bujac.

Lucrările de pe străzile din zona centrală se vor desfăşura în intervalul 4 iunie – 15 septembrie, fiind executate în trei etape.

Etapa I va cuprinde lucrări de reabilitarea rețelei de apă pe strada 1 Decembrie 1981.

Astfel, traficul pe strada 1 Decembrie 1918, tronson Bulevard Revoluţiei – Decebal – A. D. Xenopol, între B-dul Revoluţiei şi insula de la intersecţia străzii A.D. Xenopol cu B-dul Decebal, va fi întrerupt total în perioada 4 iunie – 3 august. Circulaţia se va desfăşura normal în zonă, exceptând cele două străzi, care vor fi închise.

Pe perioada execuţiei etapei I va fi amenajat un sens giratoriu la intersecţia străzii A.D. Xenopol cu B-dul Decebal, în locul actualei insule, care va reglementa circulatia în zonă pentru etapa II.

Etapa a II-a va cuprinde lucrări de reabilitare a rețelei de apă și canalizare pe B-dul Decebal: tronson A.D. Xenopol – 1 Decembrie 1918.

Traficul pe acest tronson va fi întrerupt total în intervalul 4 iulie – 4 august. Începând cu această etapă, circulaţia se va face pe strada Gen. Dragalina, care va avea sens dublu, până la intersecţia cu strada Unirii.

Circulaţia va fi reglementată de sensul giratoriu menţionat mai sus şi indicatoare de circulaţie.

Etapa a III-a va cuprinde lucrări de reabilitare rețelelor de apă și canalizare pe B-dul Decebal: tronson 1 Decembrie 1918 – Nicolae Bălcescu.

Traficul de pe acest tronson va fi întrerupt în totalitate în intervalul 4 august – 15 septembrie.

Strada A.D. Xenopol va fi redată traficului odată cu finalizarea etapei I, iar circulaţia pe B-dul 1 Decembrie 1918 va fi deschisă în urma finalizării etapei II.

În cartierul Bujac va avea loc o lucrare de reabilitare a conductei de apă pe o lungime de aproximativ 700 m, care se va desfăşura pe spaţiul verde de pe strada Ghioceilor, tronson cuprins între strada Bucureşti şi strada Oborului.

Lucrările vor începe în data de 4 iunie şi se vor întinde pe o perioadă de aproximativ o lună de zile.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare