Ziarul electronic al arădenilor

Atenție la calorifere! Încep probele la reţelele de termoficare

calduraCET Hidrocarburi a anunțat că începe efectuarea probelor de etanşeitate pe reţelele de termoficare secundare, iar furnizarea energiei termice pentru încălzire se va face în momentul în care, timp de trei zile consecutiv, între orele 18.00 – 6.00, se vor înregistra valori medii ale temperaturii mai mici de 10 grade C.

Conform anunțului făcut de CET Hidrocarburi, efectuarea probelor de etanşeitate pe reţelele de termoficare secundare va începe joi, 29 septembrie.

„Rugăm asociaţiile de proprietari/locatari care au intervenit la instalaţiile de încălzire să-şi finalizeze lucrările, pentru evitarea problemelor de orice natură cauzate de operaţiunile de verificare ce urmează a se efectua până la pornirea încălzirii. În cazul în care se constată neetanşeităţi (scurgeri de apă la instalaţia interioară) asociaţiile de proprietari/locatari se pot adresa la Dispeceratul de termoficare al CET Hidrocarburi, la telefon 0257/231.367, 0357/412.244, acesta având program permanent“, se precizează în anunțul făcut de CET Hidrocarburi.

Conform sursei citate, începerea furnizării energiei termice pentru încălzire se va face în momentul în care, timp de trei zile consecutiv, între orele 18.00 – 6.00, se vor înregistra valori medii ale temperaturii mai mici de 10 grade C, conform HCLM nr. 223/2008.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *