Atenție la calorifere! Încep probele la rețelele de termoficare

Publicat de actualitati-arad in 22 Sep, 2017 | Parerea ta

CET Hidrocarburi anunță consumatorii din municipiul Arad că, din data de 25 septembrie 2017 va începe efectuarea probelor de etanșeitate la rețelele de termoficare secundar.

„Rugăm asociațiile de proprietari/locatari și agenții economici care au intervenit la instalațiile de încălzire să-și finalizeze lucrările, pentru evitarea problemelor de orice natură cauzate de operațiunile de verificare ce urmează a se efectua până la pornirea încălzirii.

În cazul în care se constată neetașeități (scurgeri de apă la instalația interioară) asociațiile de proprietari/locatari și agenții economici se pot adresa la Dispeceratul de termoficare al CET Hidrocarburi, la telefon 0257/231.367, 0357/412.244, acesta având program permanent“, se menționează în anunțul celor de la CET Hidrocarburi.

Începerea furnizării energiei termice pentru încălzire se va face în momentul în care timp de trei zile consecutiv, între orele 18.00 – 6.00, se vor înregistra valori medii ale temperaturii mai mici de 10 C, conform HCLM nr. 223/2008.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare