Ziarul electronic al arădenilor

Atenție la calorifere! Încep probele la rețelele de termoficare

CET Hidrocarburi anunță consumatorii din municipiul Arad că, din data de 25 septembrie 2017 va începe efectuarea probelor de etanșeitate la rețelele de termoficare secundar.

„Rugăm asociațiile de proprietari/locatari și agenții economici care au intervenit la instalațiile de încălzire să-și finalizeze lucrările, pentru evitarea problemelor de orice natură cauzate de operațiunile de verificare ce urmează a se efectua până la pornirea încălzirii.

În cazul în care se constată neetașeități (scurgeri de apă la instalația interioară) asociațiile de proprietari/locatari și agenții economici se pot adresa la Dispeceratul de termoficare al CET Hidrocarburi, la telefon 0257/231.367, 0357/412.244, acesta având program permanent“, se menționează în anunțul celor de la CET Hidrocarburi.

Începerea furnizării energiei termice pentru încălzire se va face în momentul în care timp de trei zile consecutiv, între orele 18.00 – 6.00, se vor înregistra valori medii ale temperaturii mai mici de 10 C, conform HCLM nr. 223/2008.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.