Atenție! Au apărut hoții la Ștrandul Neptun

Publicat de actualitati-arad in 19 Jun, 2014 | Parerea ta

strand neptunUn tânăr a fost prins de polițiști în timp ce fura telefoane mobile și bani de la oameni care se aflau în în zona bazinelor de la Ștrandul Neptun din Arad.

Marinel S., de 19 ani, din localitatea arădeană Zerind, a fost prins, miercuri, în flagrant, de poliţiştii Biroului de Ordine Publică, în timp ce sustrăgea bunuri care aparţineau unor persoane care se aflau la Ștrandul Neptun.

„Profitând de neatenţia unor persoane aflate în bazinele de înot la Ștrandul Neptun, tânărul a sustras mai multe bunuri – telefoane mobile şi o borsetă cu acte şi bani – pe care acestea le-au lăsat la pături. Toate bunurile au fost recuperate, iar pe numele tânărului s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt“, se menționează într-un comunicat de presă al IPJ Arad.

Polițiștii spun că neglijenţa de care unii dintre oameni dau dovadă constituie de multe ori o „mână de ajutor“ dată infractorilor.

Pentru a preveni furturile de bunuri din diferite locaţii, poliţistii vă recomandă:

– Telefonul mobil nu trebuie purtat la vedere, în buzunarul din spatele pantalonilor, în poşete sau sacoşe care sunt ţinute pe umăr.

– De asemenea, telefonul mobil nu se lasă pur şi simplu, în locuri nesupravegheate, pe tejgheaua magazinelor, pe masa de la bar ori restaurant sau pe birouri.

– Nu lăsaţi telefonul mobil ori alte bunuri în interiorul autoturismelor, chiar dacă intenţionaţi să reveniţi în câteva minute.

Nu uitaţi că:

– Persoanele care hoinăresc prin magazine în mod „dezinteresat” urmăresc doar vigilenţa celor care supraveghează trebuie să dea de gândit!

– Atenţie sporită trebuie acordată persoanelor care pot ascunde sub vestimentaţie (rochii, haine foarte largi etc.) buzunare special confecţionate pentru a ascunde diverse produse!

– În magazinele unde există raioane de îmbrăcăminte şi cabine de probă, personalul supraveghetor trebuie să manifeste prudenţă maximă mai ales când unii dintre clienţi care se află în cabinele de probă, îşi lasă la vedere genţile, sau obiectele de îmbrăcăminte!

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare