Ziarul electronic al arădenilor

Arme descoperite în casa unui bărbat din Lipova

Un bărbat din orașul Lipova a fost reținut de polițiști, după ce la domiciliul său au fost descoperite mai multe arme letale și neletale, deținute ilegal.

Polițiștii din Lipova, împreună cu cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Serviciul Criminalistic, au efectuat două percheziții domiciliare la o persoană bănuită de deținere ilegală de arme și contrabandă.

„Polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare, în urma cărora au fost indisponibilizate o grenadă defensivă, un arc profesional cu 20 de săgeți, o arbaletă metalică, două cuțite de vânătoare, un binoclu, un detector de metale, un pistol de tip airsoft P08 cu încăcător și mai multe bile, precum și o machetă din lemn a unei arme de vînătoare“, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Arad.

Conform sursei citate, polițiștii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Lipova, ar fi deținut la domiciliul, respectiv reședința sa de pe raza localității, mai multe arme letale și neletale, fără a deține documente legale, susceptibile a proveni din contrabandă.

„În baza probatoriului administrat, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă“, se mai arată în comunicatul de presă.

În activități au fost angrenați jandarmi din cadrul IJJ Arad și lucrători din cadrul ISU Arad.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.