Argentinian prins la Nădlac cu cartușe nedeclarate

Publicat de actualitati-arad in 06 Feb, 2013 | Parerea ta

DSC01901-1Un argentinian a fost prins la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac în timp ce încerca să introducă în țară cartușe de vânătoare pentru carabină, pe care nu le-a declarat autorităților.

Marcelino Jose R., în vârstă de 52 de ani, conducea un autoturism „Chevrolet”, înmatriculat în Italia, iar în timpul controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit pe bancheta din spate al mașinii 80 cartuşe de vânătoare cu glonţ pentru carabină, nedeclarate.

Bărbatul din Argentina a fost dus la sediul sectorului P.F. pentru cercetări. Cetăţeanul argentinian a declarat că muniţia îi aparţine şi o transporta la Călăraşi, fără a deţine documente în acest sens.

Totodată, acesta a mai declarat că muniţia este pentru patronul său, un cetăţean italian, care urmează să ia parte la o partidă de vânătoare în România.

„Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei cetățeanului argentinian şi cercetarea acestuia sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun“, a precizat comisar șef Daniel Iancu, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare