Arestat preventiv. Un bărbat a violat 6 minori

Publicat de actualitati-arad in 07 Mar, 2017 | Parerea ta

Un bărbat a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu șase minori, cu vârste cuprinse în 8 și 12 ani, au ainformat, marți, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş.

Conform procurorilor, în data de 2 martie, în intervalul orar 20.30 – 22.00, Gheorghe Colompar a întreținut relații sexuale orale cu 6 copii, cu vârste între 8 și 12 ani, respectiv cu B.E. (8 ani), C.M.I. (11 ani), B.I.F. (8 ani), R.N.A. (11 ani), C.M. (11 ani) și D.E.A. (12 ani).

Procurorii au înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Chişineu Criş propunerea de arestare preventivă a lui Gheorghe Colompar, cercetat pentru săvârșirea a şase infracțiuni de viol în formă agravată.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea procurorilor cu privire la inculpat dispunând arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpatului.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare