Ardei umpluți de post

Publicat de actualitati-arad in 22 Sep, 2015 | Parerea ta

Ingrediente:

10-15 ardei

4 cepe

2 morcovi

200 gr orez

ulei

3 linguri bulion

3-4 roșii

pătrunjel

delikat, sare, piper

Mod de preparare:

Se taie mărunt ceapa iar morcovul se curăță și se dă pe răzătoarea mică. Se călesc în ulei până se înmoaie. Se adaugă bulionul și orezul, se mai lasă câteva minute pe foc amestecând continuu ca să nu se lipească apoi adăugăm sare, piper, delikat și pătrunjelul tocat mărunt și amestecăm bine până se omogenizează compoziția.

Umplem ardeii cu compoziția rezultată, le punem căpăcel câte o felie de roșie, îi punem într-o cratiță, completăm cu apă și dăm la cuptor la foc mic. Când sunt gata se presară cu pătrunjel verde tocat mărunt și se servesc fierbinți.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare