Ziarul electronic al arădenilor

Aradul se bucură de o nouă clinică medicală (P)

În 7 august 2017, va avea loc deschiderea oficială a Policlinicii As, cea mai nouă și complexă policlinică medicală din Arad.

Această policlinică are deja un istoric în Arad, fiind prezentă din anul 2013, pe strada Făt-Frumos.

De acum, nevoia pentru servicii medicale de calitate a dus la construcția celei de-a doua locații, în fața Stadionului UTA, pe Calea Aurel Vlaicu, la numărul 56.

Clădirea a fost renovată și dotată performant, pentru a deservi la standarde europene toți pacienții care îi vor călca pragul.

Pe lângă faptul că policlinica este poziționată pe strada principal, în apropierea stației de tramvai UTA, aceasta dispune și de o parcare de 32 locuri, precum și de un mic loc de joacă și așteptare pentru copii.

Printre specialitățile Policlinicii AS se numără Medicina Internă, Ginecologie, Endocrinologie, Diabet Zaharat, Urologie, Psihiatrie, Neurologie, Pediatrie, Alergologie, ORL, Oftalmologie, Dermatologie, Cardiologie, Hematologie, Oncologie, Ortopedie, Chirurgie generală, Pneumologie, Boli de nutriție, Psihologie, Homeopatie, Medicina muncii, Dermato-cosmetică, Imagistică, fișe auto și port-armă.

De asemenea, noua Policlinică As include și un laborator performant de analize medicale, iar pentru numeroase specialități aceasta deține și un contract de colaborare cu Casa de Asigurări de Sănătate, ceea ce presupune consultații gratuite pentru pacienții care vin cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

„Împreună cu o echipă impresionantă de medici care vor lucra în Policlinica As ne dorim să ducem mai departe misiunea noastră de a salva vieți și mai ales de a preveni diferite afecțiuni prin efectuarea consultațiilor periodice recomandate pacienților responsabili. Am ales să construim o echipă dedicată, formată din medici atât din Arad cât și din Timișoara, cu experiență atât în spitalele din România cât și în Statele Unite ale Americii sau alte țări vest-europene. Ne dorim să prestăm servicii de calitate pentru cei care ne aleg, să ascultăm și să educăm pacienții precum și să respectăm programările.

De asemenea am ales să facilităm efectiv programarea la medic printr-un software de programare online ce va permite pacientului să vadă informații, programe și tarife pentru fiecare medic și să se programeze online sau telefonic“, a declarat dr. Cătălin Albotă, managerul general al Policlinicii As.

Primii 20 de pacienți ai Policlincii As vor beneficia de un set de analize de laborator gratuit!

Informații utile

Policlinica As

Calea Aurel Vlaicu, nr. 56

Telefon 0357.803.333

www.policlinica-as.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.