Aradul riscă să rămână fără căldură și apă caldă

Publicat de actualitati-arad in 10 Nov, 2017 | Parerea ta

Municipiul Aradul poate să rămână fără căldură şi apă caldă de săptămâna viitoare, au avertizat șefii CET şi CET Hidrocarburi, care au solicitat de urgenţă sprijinul Guvernului, într-o situaţie „extrem de delicată“.

„Datoriile acumulate au ajuns într-un punct în care este în pericol iminent sistarea activităţii CET, încetarea furnizării căldurii şi apei calde către populaţie şi agenţii economici. În urma unei şedinţe a Consiliului de Administraţie, s-a reuşit achiziţionarea unei cantităţi de gaze pentru a asigura funcţionarea până luni inclusiv, la parametri reduşi. Dacă CET nu va primi finanţare imediat, Aradul poate să rămână fără căldură şi apă caldă de săptămâna viitoare“, se arată într-un comunicat de presă, remis vineri de reprezentanții celor două CET-uri

„În ultimii ani, am primit sprijin din partea Primăriei Arad, care a permis funcţionarea CET şi furnizarea agentului termic pentru arădeni. Recent, am avut o serie de discuţii cu parlamentari şi reprezentanţi ai Guvernului, în care am arătat situaţia grea în care ne aflăm şi pericolul iminent de a sista furnizarea căldurii şi apei calde în Arad. Aşteptăm un sprijin concret şi din partea Guvernului“, se mai arată în comunicat.

„Solicităm prin intermediul mass-media intervenţia de urgenţă a Guvernului şi administraţiei locale care să permită funcţionarea CET în continuare!“, este apelul celor de la CET şi CET Hidrocarburi.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare