Aradul, prezent la cel mai amplu forum economic organizat în Europa de Est

Publicat de actualitati-arad in 14 Jul, 2017 | Parerea ta

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă a participat vineri, 14 iulie 2017, la summit-ul internațional „The China – CEE Countries Political Parties Dialogue 2017”, desfăşurat la Palatul Parlamentului din București.

Cel mai important eveniment organizat de CCIRC România îşi propune dezvoltarea relaţiilor economice dintre Republica Populară Chineză şi blocul ţărilor din Europa Centrală şi de Est.

La reuniunea internațională au participat peste 500 de oameni de afaceri și din mediul administrativ și politic din Albania, Bosnia Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Grecia, Macedonia, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina și Ungaria.

Aradul a fost reprezentat de o delegaţie din care au făcut parte  primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, şi preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca.

„Invitația a venit ca urmare a dezvoltării economice înregistrate în ultimii ani, atât la nivelul municipiului, cât şi a judeţului Arad”, a declarat primarul Gheorghe Falcă.

Peste 150 de oameni de afaceri, lideri administrativi și reprezentați a șapte provincii din China au vizitat  Standul Aradului amenajat la Palatul Parlamentului.

Summit-ul internațional „The China – CEE Countries Political Parties Dialogue 2017” este cel mai amplu forum economic organizat în Europa de Est.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare