Ziarul electronic al arădenilor

Aradul, prezent la cel mai amplu forum economic organizat în Europa de Est

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă a participat vineri, 14 iulie 2017, la summit-ul internațional „The China – CEE Countries Political Parties Dialogue 2017”, desfăşurat la Palatul Parlamentului din București.

Cel mai important eveniment organizat de CCIRC România îşi propune dezvoltarea relaţiilor economice dintre Republica Populară Chineză şi blocul ţărilor din Europa Centrală şi de Est.

La reuniunea internațională au participat peste 500 de oameni de afaceri și din mediul administrativ și politic din Albania, Bosnia Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Grecia, Macedonia, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina și Ungaria.

Aradul a fost reprezentat de o delegaţie din care au făcut parte  primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, şi preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca.

„Invitația a venit ca urmare a dezvoltării economice înregistrate în ultimii ani, atât la nivelul municipiului, cât şi a judeţului Arad”, a declarat primarul Gheorghe Falcă.

Peste 150 de oameni de afaceri, lideri administrativi și reprezentați a șapte provincii din China au vizitat  Standul Aradului amenajat la Palatul Parlamentului.

Summit-ul internațional „The China – CEE Countries Political Parties Dialogue 2017” este cel mai amplu forum economic organizat în Europa de Est.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.