Ziarul electronic al arădenilor

„Aradul curat“. Concurs pentru asociațiile de locatari

Cea de-a VII-a ediţie a concursului „Aradul curat” se va desfăşura în perioada 1 iunie – 1 iulie 2017, iar asociaţiile de proprietari din municipiu vor fi premiate pentru îngrijirea spaţiilor verzi.

Înscrierile la concurs se vor putea face în perioada 15-31 mai, după care asociaţiile de locatari vor trebui să treacă mai multe probe, care vor fi jurizate de o comisie de evaluare-jurizare.

Concursul se adresează asociaţiilor de proprietari de pe raza municipiului Arad şi are ca scop îmbunătăţirea aspectului urbanistic şi a condiţiilor de habitat.

Regulamentul concursului a fost aprobat de Consiliul Local Municipal. Vizitele în teren pentru evaluare sunt propuse să se desfășoare în cursul lunii iunie, iar cu ocazia Zilelor Aradului se va organiza o festivitate, unde vor fi premiate cele mai bine îngrijite imobile tip condominiu, în cadrul unui eveniment devenit tradiție.

Cererile pentru înscrierea la concurs se depun la Serviciul Relaţii cu Publicul (Registratura Primăriei), camera nr. 5 din Palatul Cenad, program luni – joi, între orele 8.00 – 18.00, vineri între orele 8.00 -16.00, unde se pot completa şi cereri tip.

Pentru informaţii suplimentare privind desfășurarea consursului, asociațiile locative se pot adresa  Serviciului Informare Cetățeni din cadrul Primăriei, telefon 0257/281.850, interior 305.

Asociaţiile câştigătoare vor fi premiate cu material dendrofloricol, mobilier urban, dar şi cu premii în bani pentru efectuarea în continuare de lucrări de înfrumuseţare.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *