Arădenii sunt invitați la Ziua Familiei

Publicat de actualitati-arad in 02 Jun, 2014 | Parerea ta

afis_nou_webPrimăria îi invită pe arădeni să sărbătoarească împreună Ziua Familiei, eveniment care se va desfășura, sâmbătă, în Parcul Copiilor, începând cu ora 11.00.

Inițial, manifestarea a fost stabilită pentru data de 15 mai, dar din cauza condițiilor meteo a fost reprogramată pentru ziua de 7 iunie

Organizatorii îşi doresc ca această Zi a Familiei să fie „o sărbătoare a comunităţii“, propunând-o participanţilor sub forma unei serbări câmpeneşti.

„Ne dorim ca familiile arădenilor să participe cât mai activ la derularea acestui eveniment, implicându-se nu doar ca simpli spectatori, ci înscriindu-se, potrivit talentului fiecărui membru – fie el copil, adult sau bunic – în competiţiile sportive şi artistice ale zilei“, au spus organizatorii evenimentului.

Pentru Ziua Familiei, organizatorii au pregătit sute de premii pentru familiile participante, unele dintre acestea fiind cu caracter mai special: premiul pentru cea mai numeroasă familie participantă, premiul pentru familia cu cele mai multe generaţii prezentă la această zi, pentru cea talentată familie şi cea mai sportivă etc.

Astfel, în Parcul Copiilor, situat pe Bulevardul Dragalina, vor fi organizate întreceri sportive între familii, de la alergarea în saci, la trasul de funie, badminton şi baschet (streetball), iar pe o scenă vor fi invitaţi să urce toţi cei care au un anumit talent.

Totodată, va fi amenajat un colţ al poveştilor, în care copiii vor putea, nu doar să asculte, ci, prin joc, să spună, să scrie şi să rescrie poveşti.

Familiile se vor putea înscrie pentru participarea la acest eveniment fie vizitând pagina specială de Facebook, Ziua Familiei, dar și la locul desfășurării evenimentului.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare