Arădenii sunt aşteptaţi la Sărbătoarea Vecinilor

Publicat de actualitati-arad in 17 May, 2014 | Parerea ta

IMG_7103-300x199Arădeni sunt aşteptaţi să-şi petreacă ziua de vineri, 23 mai, la mici petreceri organizate în curțile blocurilor sau în faţa caselor, în cadrul evenimentului intitulat Sărbătoarea Vecinilor 2014.

„În ziua de vineri, 23 mai 2014, Europa marchează Sărbătoarea Vecinilor. Sărbătoarea Vecinilor este un prilej ca oamenii care trăiesc alături zi de zi să se reunească într-un cadru prietenesc, să comunice şi să devină mai apropiaţi. Zeci de asociaţii locative din Arad se pregătesc să se alăture şi în acest an sărbătorii dedicate valorilor comunităţii şi bunei convieţuiri – respect reciproc, bunăvoinţă, solidaritate şi spirit de întrajutorare. Sărbătoarea a devenit deja o tradiţie pentru mulţi arădeni, care în această zi organizează petreceri cu vecinii în curtea blocului sau în faţa casei“, se menționează într-un comunicat de presă al Primăriei Arad.

Ideea Sărbătorii Vecinilor a aparţinut unei comunităţi din Franţa, în anul 2000, iar Comisia Europeană şi Consiliul European sunt parteneri în fiecare an, sprijinind această iniţiativă de impact social.

Municipiul Arad s-a alăturat Sărbătorii Vecinilor în anul 2009.

Informaţii suplimentare despre eveniment și sprijin în organizarea Sărbătorii Vecinilor se pot obține la nr. de telefon 0257-281.850, int.305.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare