Arădenii mai pot depune până în 16 august proiecte pentru Capitală Europeană a Culturii

Publicat de actualitati-arad in 04 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaProiecte vizând redesenarea spaţiului urban, revitalizarea unor discipline sportive cu tradiţie, punerea în valoare a patrimoniului local industrial, generarea de noi instituţii de cultură sunt câteva dintre propunerile arădenilor care au răspuns concursului de proiecte iniţiat de Asociaţia Arad Capitală Europeană a Culturii 2021.

Având în vedere succesul de care s-a bucurat această iniţiativă şi semnalele primite la Asociaţie, cu referire la extinderea perioadei de depunere a proiectelor, am decis ca termenul limită până la care se pot depune proiecte de către arădenii interesaţi să contribuie la scrierea dosarului de candidatură să se prelungească până la data de 16 august 2015.

Primim în continuare sugestiile dumneavoastră pe adresa de internet www.idei.arad2021.ro şi la sediul Asociaţiei, B-dul Revoluţiei, nr. 97, ap. 4 A.

„Ne-a bucurat nu numai numărul, ci şi calitatea proiectelor primite, care denotă un interes real al societăţii civile arădene faţă de candidatura pentru tilul de Capitală Europeană a Culturii. Am hotărât prelungirea termenului limită pentru a da posibilitatea şi celor care au lipsit în această perioadă din oraş să se alăture demersului nostru.

Aşteptăm în continuare proiectele online sau tipărite, pentru că aşa cum am afirmat permanent candidatura Aradului este cauza întregii comunităţi şi suntem încântaţi de reacţia pozitivă a arădenilor. Sigur, nu înseamnă că proiectele pe care le vom primi ulterior nu vor fi luate în considerare, dacă se încadrează în conceptul pe care urmează să îl prezentăm şi pot contribui la dezvoltarea oraşului” a declarat Andrei Ando, directorul executiv al Asociaţiei Arad Capitală Europeană a Culturii 2021.

Dintre partenerii cei mai activi ai Asociaţiei, în societatea civilă arădeană, se distinge Asociaţia Culturală Kölcsey, care a depus în scris un număr de cinci proiecte vizând obiective de larg interes public, care vizează dimensiunea europeană a Aradului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociaţia Arad Capitală Culturală Europeană 2021. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare