Ziarul electronic al arădenilor

Arădenii au sesizat prezența pe străzi a unor persoane fără adăpost

Poliția Locală Arad le mulțumește tuturor cetățenilor din municipiu care au sesizat prezența pe străzi a unor persoane fără adăpost, în zilele geroase de la sfârșitul săptămânii trecute.

În urma apelului lansat, echipele mixte de salvare ale Politiei Locale Arad constituite împreună cu reprezentanții Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară au condus la Adăpostul de noapte un număr de 7 persoane ( 3 femei și 4 bărbați).

Zece apeluri prin intermediul cărora arădenii au sesizat prezența pe străzi a unor persoane fără adăpost au fost primite pe numărul de telefon al dispeceratului Poliției Locale Arad.

Operațiunile de adăpostire a persoanelor rămase pe străzi în plină iarnă vor continua și în zilele care urmează. În acest sens, Poliția Locală Arad solicită, din nou, sprijinul cetățenilor.

Numerele de telefon prin intermediul cărora puteți semnala prezența pe străzi a persoanelor fără adăpost sunt: 0257- 939 – dispecerat Poliția Locală Arad și 0257-214.988- Adăpostul de noapte.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Poliția Locală Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *