Ziarul electronic al arădenilor

Arădenii au cea mai mare putere de cumpărare dintre români

comunicat presaPotrivit portalului cursdeguvernare.ro, Aradul este orașul în care cetățenii au cea mai mare putere de cumpărare din România.

Site-ul citează un studiu realizat de site-ul de analiza independent numbeo.com. Analizele site-ului numbeo.com sunt preluate de publicații internaționale de prestigiu.

Clasamentul ia în calcul costurile pentru bunurile și serviciile din viața reală consemnate la alimente de bază, costul locuințelor, chirii, utilități, transport, haine, activități recreative, etc în raport cu nivelul salariilor.

„Aradul are astăzi 78 000 de locuri de muncă, cel mai mare număr de angajați din istoria economiei locale. An de an, Aradul se clasează în topul economiei românești în privința PIB-ului, a valorii exporturilor, a balanței comerciale.

Datele macroeconomice sunt importante și relevante pentru specialiști, dar sunt abstracte din perspectiva vieții cotidiene a unei familii. Analiza pe care o vedem acum este o confirmare a faptului că am reușit să aducem arădenilor bunăstare reală în viața de zi cu zi și vă asigur că vom continua să facem acest lucru“, a declarat primarul Aradului, domnul Gheorghe Falcă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *