Arădeni prinși la furat în stațiunea Mamaia

Publicat de actualitati-arad in 18 Jul, 2014 | Parerea ta

policeDoi bărbați din Arad au fost prinși de polițiști, după ce au furat bani din mașina unui turist din Mamaia, căreia i-au bruiat sistemul de închidere centralizat, astfel că autovehiculul a rămas cu portierele neblocate.

Turistul a reclamat că din mașina care era parcată în partea de nord a stațiunii au fost furați 10.000 lei şi 1.500 euro.

Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că, în momentul în care a ajuns la autovehicul, acesta avea sistemul de închidere centralizată dezactivat, deşi el îl activase după ce a parcat şi a părăsit maşina.

Poliţiştii de investigaţii criminale din staţiune au reuşit, la scurt timp de la sesizare, să depisteze doi bărbaţi, de 35 şi de 40 de ani, ambii din judeţul Arad, bănuiţi de comiterea faptei.

La percheziţia autovehiculului cu care cei doi bărbaţi se deplasau, poliţiştii au descoperit trei dispozitive electronice, pe care aceştia le foloseau pentru a bruia sistemele de închidere centralizate ale autovehiculelor.

Din cercetările efectuate, bănuiţii ar fi acţionat dispozitivele electronice în momentul în care partea vătămată a încercat să blocheze portierele autovehiculului, lăsându-l neasigurat, după care ar fi sustras 10.000 de lei şi 1.500 de euro.

Turistul a reuşit să îşi recupereze toţi banii sustraşi.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare