Arădeni prinși cu un Ford furat din Franța

Publicat de actualitati-arad in 13 Jun, 2014 | Parerea ta

vama nadlac11Doi arădeni sunt cercetați penal, după ce au fost prinși la PTF Nădlac încercând să introducă în țară un autoturism care era furat din Franța.

Autoturismul, un Ford Mondeo, era condus de Cristinel Marius L., de 46 ani, în mașină fiind și proprietarul acesteia, Mihai D., de 41 ani, ambii bărbați fiind din Arad.

La controlul de frontieră, şoferului i s-a solicitat să prezinte şi documentele autoturismului, iar poliţiştii de frontieră, având suspiciuni asupra legalităţii documentelor autoturismului, au efectuat verificări în bazele de date.

În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul figurează ca „bun căutat în vederea confiscării”, alertă emisă de autorităţile franceze.

„Proprietarul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un cetăţean a cărui identitate nu o cunoaşte, contra sumei de 900 de euro, fără a şti că mașina este declarată furată. Totodată, şoferul a declarat că a condus autoturismul din Franţa până la controlul de frontieră şi nu a ştiut că este furat“, a declarat Adelina Limban, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul SPF Nădlac, iar pe numele celor doi arădeni au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunea de tăinuire.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare