Arădeanul Ovidiu Hațegan, debut bun la Euro 2016

Publicat de actualitati-arad in 12 Jun, 2016 | Parerea ta

hategan-300x197Echipa Poloniei a învins cu scorul de 1-0 (0-0) reprezentativa Irlandei de Nord, în partida de debut din Grupa C a Euro 2016, acesta fiind primul meci condus de arădeanul Ovidiu Haţegan.

Haţegan a fost ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe şi de arbitrii adiţionali Alexandru Tudor şi Sebastian Colţescu.

Arbitru de rezervă a fost grecul Tasos Sidiropoulos, iar rezervă pentru asistenţi Damianos Efthimiadis. Brigada română nu a fost pusă la grea încercare de jucătorii celor două echipe şi nu a avut faze dificile de judecat.

Haţegan a condus bine în general, a acordat trei cartonaşe galbene (Kapustka ’65, Piszczek ’89, respectiv Cathcart ’69) şi nu a dictat niciun minut de prelungire la finalul primei reprize.

Arădenul Ovidiu Hațegan (35 ani) a fost desemnat de UEFA prin­tre cei 18 arbitri care vor oficia la Campionatul Euro­pean.

Ultimul central român la competiţia continentală a fost în 1988, când Ioan Igna a oficiat una dintre semifinale, Olanda – Ger­mania de Vest 2-1.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati, Sport

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare