Ziarul electronic al arădenilor

Arădeanul Antoniu Martin, primit la Președinția Republicii Moldova

În aceste zile, președintele pentru România al Centrului Interregional de Advocacy și Diplomație, dr. Antoniu Martin a efectuat o vizită în Republica Moldova, prilej cu care a avut o suită de întâlniri cu politicieni, oameni de afaceri și jurnaliști, în perspectiva organizării Forumului Economic Internațional de la Arad, din 21-23 aprilie 2017.

Acesta a fost primit la Președinția Republicii Moldova, unde a desfășurat discuții cu privire la evenimentul economic care va avea loc la Arad.

„Îmi exprim deosebita satisfacție de a putea promova la cel mai înalt nivel și în Republica Moldova – la nivelul Consiliului Economic de pe lângă instituția prezidențială -proiectul economic al Centrului Interregional de Advocacy și Diplomație, anume Forumul Economic Internațional de la Arad, din luna aprilie 2017, eveniment care va reuni exponenți de marcă ai mediului de afaceri din România, Republica Moldova, Ungaria, Serbia și Italia.

În acest stadiu al pregătirilor, constatăm că există un interes semnificativ din partea societăților comerciale pentru participarea la reuniunea economică de la Arad. Forumul este structurat pe domenii precum agricultură, industrie alimentară, comerț, întreprinderi mici și mijlocii și, nu în ultimul rând, industrie textilă. Există așadar toate premisele pentru ca forumul economic de la Arad să reprezinte un real succes, iar Aradul să fie în luna aprilie capitala economică a Europei de Est”, a declarat dr. Antoniu Martin, președinte CIAD.

Comunicat de presă

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.