Arădeancă eliberată din funcția de consilier de stat

Publicat de actualitati-arad in 15 Dec, 2014 | Parerea ta

anca catanescuPreşedintele Traian Băsescu a semnat decretele de eliberare din funcţie a consilierilor prezidenţiali şi a consilierilor de stat din cadrul Administraţiei Prezidenţiale, începând cu data de 22 decembrie, printre aceștia fiind și o arădeancă.

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, Traian Băsescu a semnat, luni, decretele pentru eliberarea din funcţie a următorilor consilieri prezidenţiali: Iulian Fota, Iulian Chifu, Claudiu-Constantin Dinu, Anca-Ileana Ilinoiu, Bogdan-Alexandru Drăgoi, Bogdan Mănoiu.

De asemenea, preşedintele Traian Băsescu a semnat decizia pentru eliberarea din funcţiile de consilier de stat a lui Dorel-Constantin Onaca şi a Ancăi-Carmen Cătănescu.

Carmen Anca Cătănescu a fost numită, anul acesta, în luna februarie, consilier de stat la Departamentul Constituţional Legislativ.

Potrivit CV-ului postat pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale, Carmen Anca Cătănescu are 34 de ani, iar la capitolul studii sunt menţionate: Facultatea de Ştiinţe Juridice; Academia de Poliţie „Al. I. Cuza“; postuniversitar ştiinţe penale, Academia de Poliţie „Al. I. Cuza“, Facultatea de Ştiinţe Juridice, Bucureşti; Institutul Diplomatic Român.

Carmen Anca Cătănescu este absolventă a Colegiului Național „Moise Nicoară“, promoția 1998. Anterior, Cătănescu a absolvit Şcoala cu clasele I-VIII „Ioan Slavici” din Şiria.

Tot în CV se mai menționează că arădeanca a fost, în 2007, inspector de muncă la Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad, după care consilier juridic la Primăria oraşului Chişineu Criş, apoi consilier juridic la Direcţia contencios, Oficiul Naţional al Registrului Comerţului Bucureşti.

Consilierii prezidenţiali şi consilierii de stat urmează să fie eliberaţi din funcţie începând cu data de 22 decembrie 2014, potrivit decretelor semnate de şeful statului.

Preşedintele Traian Băsescu îşi încheie cel de-al doilea mandat de preşedinte al ţării în data de 21 decembrie.

CITITI SI: O arădeancă, numită consilier de stat la Președinția României

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare