Arădeancă cercetată pentru contrabandă cu țigări

Publicat de actualitati-arad in 29 Aug, 2013 | Parerea ta

tigarile33O femeie din județul Arad este cercetată penal, după ce fost prinsă la PTF Nădlac încercând să introducă în țară țigări în valoare de 42.000 lei.

Elena N., de 58 ani, din județul Arad, era pasageră într-un autoturism Opel, condus de Iosif J., de 59 ani, tot din județul Arad.

La controlul de frontieră, în spatele scaunului şoferului şi în spatele banchetei din spate a autoturismului polițiștii au descoperit 3.500 de pachete cu ţigări, marca Jin Ling, cu timbru de Duty Free. Țigările erau ambalate în saci de plastic de culoare neagră.

Femeia a declarat autorităților de frontieră că toate ţigările îi aparţin şi că le-a cumpărat de la un cetăţean chinez, contra sumei de 1.900.000 forinţi, pentru a fi comercializate în municipiul Arad.

Şoferul a susținut că a primit 50 lei de la Elena N., pentru a conduce autoturismul şi nu știa că în autoturism sunt ţigări.

Întreaga cantitate de ţigări a fost reţinută în vederea confiscării. Totodată, poliţiştii de frontieră i-au întocmit femeii actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru contrabandă și deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, peste limita legală.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare