Arădeancă acuzată de înșelăciuni în SUA, reținută de DNA

Publicat de actualitati-arad in 19 Mar, 2013 | Parerea ta

dna timisoaraO femeie din Arad, acuzată de înșelăciuni cu afaceri imobiliare în Statele Unite ale Americii, a fost reținută, marți, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție din Timișoara, împreună cu ofițeri ai FBI, veniți în Romania.

Surse din rândul anchetatorilor spun că femeia, care se numește Cosmina Rus şi are 46 de ani, făcea parte dintr-o rețea de infractori care se ocupau cu fraude imobiliare în America.

Conform anchetatorilor, filiera ar fi reușit într-un timp foarte scurt să producă un prejudiciu de 7 milioane de dolari, prin vânzarea unor proprietăți, case și terenuri, în SUA.

Femeia s-a întors recent acasă din SUA, iar oamenii legii au ridicat-o din apartamentul pe care îl avea în Arad. Ulterior, arădeanca a fost dusă la Timișoara pentru audieri.

„Este o cerere de comisie rogatorie. O femeie din județul Arad a fost ridicată și condusă la audieri la DNA Timișoara. Noi am fost sesizați doar pentru această femeie, însă, din câte am înţeles, sunt mai mulți implicați în acest caz. Se ocupau cu tranzacții imobiliare, luau credite cu acte falsificate. Femeia din Arad are mandat de arestare internațional și după ce va fi audiată la DNA va fi predată Parchetului Curţii de Apel Timișoara”, a declarat Tamaș Schiffbeck, șeful DNA Timișoara.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare