Arădean prins cu țigări de contrabandă… parfumate

Publicat de actualitati-arad in 24 May, 2014 | Parerea ta

tigari contrabandaUn tânăr din Arad a fost prins cu țigări de contrabandă ascunse în autoturism, iar pentru a nu fi depistate de câinile folosit la controlul de frontieră, a parfumat ambalajele.

Arădeanul a fost prins când încerca să intre în țară pe la Punctul de Trecere a Frontierei Naidăş din județul Caraș Severin.

Conform autorităților de frontieră, tânărul se numește Marius I.A., are 28 de ani și conducea un autoturism VW Golf.

La controlul efectuat de poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, în autoturism au fost descoperite ascunse în plafonieră, stâlpii laterali, bord, sub farul din partea dreaptă, dar şi în compartimentul motorului, în locul destinat filtrului de aer al autoturismului, 103 pachete de ţigări cu timbu sârbesc diferite mărci.

Ţigările erau ambalate în folie de culoare neagră şi în staniol, impregnate cu parfum, folosit pentru a nu fi descoperite la un eventual control efectuat cu câinele de miros, specializat pe tutun.

Țigările au fost confiscate de polițiștii de frontieră, iar Marius I.A. a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 6.000 lei. Autoturismul a fost indisponibilizat până la achitarea amenzii contravenţionale.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare