Ziarul electronic al arădenilor

Arădean prins conducând cu 188 km/h pe A1 Deva-Nădlac

Un bărbat din Arad a fost surprins de aparatul radar conducând un autoturism cu viteza de 188 km/h, iar polițiștii i-au suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de trei luni.

Arădeanul, în vârstă de 49 ani, a fost depistat de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției, pe Autostrada A1, segmentul Deva – Nădlac, la kilometrul 575.

„Polițiștii l-au sancționat cu avertisment iar, ca măsură complementară, i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile“, se menționează într-o informare a Poliției Române.

De asemenea, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au mai depistat șapte șoferi care conduceau cu viteze peste limita legală, pe autostrăzile A1 și A3.

Aceștia au fost sancționați, iar permisul de conducere le-a fost reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

La sfârșitul săptămânii trecute, un alt bărbat din Arad a fost surprins de aparatul radar conducând un autoturism cu viteza de 192 km/h, iar polițiștii l-au amendat și i-au suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de trei luni.

Arădeanul a fost depistat de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției, pe Autostrada A1, segmentul Deva – Nădlac, la kilometrul 550.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.