Arad Rally Show. Superspecială în centrul orașului

Publicat de actualitati-arad in 09 May, 2014 | Parerea ta

raliuGALERIE FOTO Proba superspecială, care s-a desfășurat, vineri seara, în cadrul Raliului Aradului, a fost câștigată de echipajul Simone Tempestini/Dorin Pulpea, care se află pe primul loc după parcurgerea primelor patru probe speciale ale acestei competiții automobilistice.

Superspeciala s-a desfășurat Bulevardul Revoluției, pe un traseu de 2 kilometri, iar sute de spectatori au urmărit evoluția piloților participanți la etapa din acest an a Raliului Aradului.

Piloţii au avut de parcurs un circuit stradal special amenajat, suprafaţa de rulare fiind asfalt şi piatră cubică.

Primii care au intrat pe circuitul Superspecialei au fost forlighterii, Bogdan Stănescu/ Sorin Mihoc şi Gheorghe Falcă, primarul Aradului/ Vali Hart. Falcă a condus un Subaru, pus la dispoziţie de echipa The Skydive Dubai Rally Team.

Echipajul care a obţinut cel mai bun timp la Superspecială a fost cel format din Simone Tempestini şi Dorin Pulpea (00:01:56.5), urmat de Sebastian Barbu/Sergiu Itu (00:02:00.3) şi Bogdan Marişca/Marc Banca (00:02:00.5).

Pe locul al patrulea s-a clasat echipul format din Dan Gîrtofan şi Eugen Rotaru (00:02:04.5), iar pe locul al cincilea echipajul Edwin Keleti/Botond Csomortani (00:02:04.8).

La Superspecială a participat şi echipajul arădean format din Dan Ovidiu Glăvan şi Adrian Flaviu Temeş, timp obținut fiind de 00:02:47.1.

În prima zi a Raliului Aradului 2014 s-au desfășurat patru probe speciale la Frumușeni, Șistarovăț, Lalașinț. Echipajul format din Simone Tempestini/Dorin Pulpea se află pe primul loc după prima zi a raliului, iar clasamentul continuă cu Dan Gîrtofan/Eugen Rotaru, Bogdan Marișca/Marc Banca, Gergo Szabo/Karoly Borbely, Edwin Keleti/Botond Csomortani.

Câștigătorul ediției de anul trecut a Raliului Aradului, francezul Francois Delecour, a avut probleme la cutia de viteze a maşinii de concurs și a abandonat.

Sâmbătă, de la ora 9.00, vor avea loc probele speciale la Conop, Nadăş, Şiştarovăţ, Bata şi Lalaşinţ.

Festivitatea de premiere la Raliul Aradului 2014 este programată să se desfăşoare sâmbătă, de la ora 21.00, în faţa Palatului Administrativ.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare