Ziarul electronic al arădenilor

Arad: Minori prinși la furat din autoturisme

comunicat presaSâmbătă, 23 iulie a.c., în jurul orei 4.00, un echipaj de jandarmi aflat în serviciu de ordine și siguranță publică, a depistat, în zona Piața Gării din municipiul Arad, o persoană al cărui comportament a atras atenția.

Persoana a fost observată în timp ce se afla într-un  autoturism și căuta în interiorul acestuia. La vederea echipajului de jandarmi, a încercat să fugă însă a fost oprită și legitimată.

La verificări a rezultat că persoana are vârsta de 14 ani și domiciliul în județul Arad. Aceasta le-a precizat jandarmilor că, împreună cu alte două persoane, cu vârsta apropiată, au sustras bunuri și din alte autoturisme, în municipiul Arad.

Jandarmii au luat măsura conducerii persoanelor și predării lor organelor de urmărire penală, în vederea luării măsurilor ce se impun.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.