Ziarul electronic al arădenilor

Arad: Infracțiuni rutiere

comunicat presaPolițiștii rutieri au depistat, ieri, în trafic, patru persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii au depistat ieri în trafic, conducând autoturisme fără a deține permis de conducere: pe D.N.7, pe raza localității Conop, un bărbat de 55 de ani, din București, pe D.J.793, în Seliște, un tânăr de 19 ani și pe D.J.709, un adolescent de 16 ani.

Cei în cauză sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deține permis de conducere.

De asemenea, a mai fost depistat în trafic, pe D.J. 682C, un minor de 17 ani, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a deține permis de conducere. Totodată, în urma testării lui cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele minorului au fost întocmite acte permergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.