Ziarul electronic al arădenilor

Arad: Infracțiuni rutiere

comunicat presaÎn ultimele 48 de ore, polițiștii rutieri au depistat în trafic mai multe persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii au depistat în trafic, pe DN7, pe raza localității Lipova, un bărbat de 37 de ani, cetățean bulgar, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere, pe raza localității Nădlac, un bărbat de 29 de ani, în timp ce conducea fără a deține permis de conducere o autoutilitară și având o alcoolemie de 0,42 mg./l. alcool pur în aerul expirat, pe raza localității Felnac un bărbat de 40 de ani, în timp ce conducea un ATV neînregistrat și fără a deține permis de conducere iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,75 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

A mai fost depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ794,  fără a deține permis de conducere și având o alcoolemie de 0,71 mg./l.alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în cazul celor depistați sub influența alcoolului, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *