Arad: Infracţiuni în trafic

Publicat de actualitati-arad in 22 Sep, 2015 | Parerea ta

comunicat presaÎn cursul zilei de ieri, în urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au depistat în trafic mai multe persoane, care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat, de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii Şagu, în urma verificărilor efectuate constatându-se că autoturismul respectiv este neînmatriculat în circulaţie şi cu număr fals de înmatriculare, plăcuţele cu numărul de înmatriculare aparţinând unui alt autoturism, înmatriculat în Suedia.

De asemenea, pe raza localităţii Vladimirescu au fost depistaţi în trafic un bărbat, de 21 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară şi un tânăr, de 16 ani, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată, în urma verificărilor efectuate constatându-se că aceştia nu deţin permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare