Arad: Infracţiuni în trafic

Publicat de actualitati-arad in 14 Sep, 2015 | Parerea ta

comunicat presaÎn acest sfârşit de săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii arădeni au depistat în trafic mai multe persoane care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, pe raza localităţii Pâncota a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism, un bărbat, de 22 de ani, iar pe DJ 682G, în afara localităţii Şagu a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism, un bărbat, de 24 de ani, în urma verificărilor efectuate constatându-se că cei doi bărbaţi aveau dreptul de a conduce suspendat.

Totodată, pe raza localităţii Ineu a fost depistat în trafic un bărbat, de 67 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară având numărul de înmatriculare provizoriu cu valabilitatea expirată, iar pe DJ 709, între localităţile Gurba şi Cermei a fost depistată în trafic o tânără, de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, pe DN 7, la ieşirea din localitatea Vărădia de Mureş, a fost depistat în trafic un bărbat, de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,71 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar pe DC 118, pe raza localităţii Socodor a fost depistat în trafic un tânăr, de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,65 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii în ambele cauze s-a dispus recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare