Arad: Infracţiuni în trafic

Publicat de actualitati-arad in 31 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaÎn acest sfârşit de săptămână, poliţiştii arădeni au depistat în trafic mai multe persoane care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat, de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC 90, pe raza localităţii Chesinţ şi un tânăr, de 17 ani, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe DJ 682, pe raza localităţii Zăbrani, în urma verificărilor efectuate constatându-se că aceştia nu deţin permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, poliţiştii au depistat în trafic pe raza localităţii Sâvârşin, un bărbat de 36 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară având o alcoolemie de 1,21 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar pe raza localităţii Pâncota un bărbat, de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 1,01 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii în ambele cauze s-a dispus recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare