Arad: Infracţiuni în trafic

Publicat de actualitati-arad in 14 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaÎn urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii rutieri au depistat ieri în trafic trei bărbaţi, care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, poliţiştii au depistat în trafic, doi bărbaţi, care au condus sub influenţa băuturilor alcoolice: un bărbat, de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 792, având o alcoolemie de 0,82 mg./l. alcool pur în aerul expirat, şi un bărbat de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertăţii, din municipiu, având o alcoolemie de 0,71 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în ambele cauze s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, a fost depistat în trafic, pe strada Gloriei, din municipiu, un bărbat, de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare