Arad: Infracţiuni în trafic

Publicat de actualitati-arad in 10 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaÎn urma activităţilor desfăşurate în trafic în ultimele 72 de ore, poliţiştii au depistat mai multe persoane care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, poliţiştii au depistat în trafic patru persoane care conduceau sub influenţa băuturilor alcoolice: pe DJ 708C, între localităţile Ghioroc şi Sâmbăteni o femeie în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe DJ792/A, pe raza localităţii Beliu, un bărbat, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe DJ 709, pe raza localităţii Şiria, un bărbat de 37 de ani, în timp ce conducea, având o alcoolemie de 1,13 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar pe strada Petru Rareş din municipiu, un bărbat, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,78 mg./l., alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cauzele s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, au fost depistaţi în trafic: în afara localităţii Drauţ, pe DC 65, o femeie, de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, un bărbat, de 47 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară neînmatriculată şi cu numerele de înmatriculare provizorii expirate din data de 5 august a.c.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare