Arad: Furt din magazin

Publicat de actualitati-arad in 21 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaJoi, 20 august a.c., în jurul orei 17.00, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost solicitată intervenţia unui echipaj, în zona unui magazin situat în Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad.

La locul intervenției, jandarmii au identificat doi tineri, cu vârsta de 17 respectiv 18 ani și care au domiciliul în municipiul Arad.

După verificările efectuate, a rezultat că aceștia au fost observați în timp ce sustrăgeau, de pe rafturi, mai multe becuri pe care le-au scos din ambalaje. Au introdus obiectele sustrase, într-o geantă, și au lăsat ambalajele pe rafturi.

Persoanele au fost oprite, la ieșirea din magazin, de către personalul de pază care a solicitat intervenția echipajului de jandarmi.

În acest caz, au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, persoanele depistate fiind susceptibile de sâvârşirea infracţiunii de “furt”.

Prejudiciul creat, în valoare de 160 lei, a fost recuperat.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare