Ziarul electronic al arădenilor

Arad: După fuziune, PMP și UNPR și-au împărțit funcțiile

comunicat presaÎn urma Congresului de fuziune între PMP și UNPR care a avut loc în data de 20.07.2016 la București, și la Arad cele două filiale au ajuns la un consens, fiind conștienți de avantajele acestei fuziuni: structură teritorială, umană și materială mai bună, grup parlamentar format din 42 membri, reprezentanți în secțiile de votare și opoziție puternică în Parlament.

La nivel județean 14 președinți de organizații locale au revenit UNPR, iar numărul consilierilor locali a ajuns la 56 prin venirea a 16 consilieri din partea UNPR. În CEJ celor de la UNPR le-au revenit funcțiile de: prim-vicepreședinte, secretar general adjunct, 6 vicepreședinți și 6 secretari executivi.

Depinde doar de organizarea teritorială și mobilizarea noastră pentru ca la viitoarele alegeri PMP să obțină un scor de două cifre, a spus președintele PMP Arad, Florin Remețan.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de PMP Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *