Ziarul electronic al arădenilor

Arad: Campanie de prevenire a faptelor antisociale

comunicat presaInspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad, alături de structurile Jandarmeriei Române, desfășoară, în  perioada 18-22 aprilie a.c., activităţi în cadrul campaniei „Copilărie și adolescență fără griji”.

Acțiunea este iniţiată la nivel naţional și ea are loc cu prilejul desfăşurării activităților planificate în cadrul Programului ”Școala altfel. Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Scopul campaniei este acela de a preveni manifestările antisociale sau unele comportamente ale elevilor, de natură a-i transforma în autori sau victime ale unor astfel de fapte.

Pe durata campaniei, jandarmii arădeni vor stabili întâlniri cu elevi din învățământul preuniversitar, prilej cu care se vor purta discuții interactive.

Pe timpul întâlnirilor, vor fi abordate subiecte privind principalele fapte cu caracter antisocial, săvârșite de elevi, și modele comportamentale ce se pot adopta pentru ca elevii să nu se transforme în victime ale faptelor antisociale.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *